Dubbele wortel wraps

Je kent ze vast wel; de wraps als hapje op een feestje. Voornamelijk worden ze met gerookte zalm of met gerookte kip gemaakt, maar een vernieuwing is natuurlijk altijd leuk! Speciaal voor mijn hockeyteam bedacht ik twee varianten, waarvan ik er alvast één met je ga delen. De dubbele wortel wraps! Ik maakte er erg veel, maar het recept is voor vijf gevulde wraps (waar je natuurlijk weer veel meer hapjes van kunt snijden).

Ingrediënten
  • 1 pak worteltortilla’s van No Fairytales
  • 80 à 100 gram wortel julienne
  • 100 gram roomkaas
  • Verse bladspinazie Je hebt ongeveer 2 volle handen nodig
Bereiding

Leg je wraps los van elkaar op bijvoorbeeld een snijplank. Smeer ze in met de roomkaas. Ongeveer 1,5 eetlepel per wrap. Leg vervolgens over de gehele wrap blaadjes verse spinazie neer. Daarna leg je op het breedste stuk van de wrap een ‘strook’ aan wortel julienne neer. Als laatste (ja ja, zo makkelijk!) rol je de wrap op. Dit doe je het beste door één zijde vast te pakken en deze over de rest heen te slaan zodat je de wortel julienne helemaal al in de wrap hebt. Nu rol je de wrap verder door en leg je hem ter ‘rust’ aan de zijkant.

Ik raad het zelfs aan om deze af te dekken en even in de koelkast te leggen voordat je hem gaat snijden. Dan worden de wraps iets zachter, wordt het dus beter één geheel en vallen ze als je ze doorsnijdt dus ook niet zo snel uit elkaar!

Overigens had ik ze dit keer als borrelhapje, maar je kan ze ook heel makkelijk als lunch of als bijgerecht bij diner klaar maken!

Ik ga alvast aan de slag om mijn andere wrap receptje uit te gaan schrijven. Laten jullie mij weten wat je er van vond?

Liefs,

Madelon

Geen reactie's

Geef een reactie