Sushi Festival JOY in Den Bosch

Een Sushi Festival? Ja, een Sushi Festival én dan ook nog eens in mijn thuisstad Den Bosch. Daar moest ik toch echt heen. Gelukkig was ik niet alleen en wilde een aantal teamgenootjes van de hockey en mijn vriendje met mij mee. Een vrijdagmiddagborrel mét sushi en lekker buiten met mooi weer, zo daar had ik wel zin in na een week werken.

Het festival vond plaats in het Paleiskwartier, een wijk meteen achter het station gelegen. Overigens ook vlakbij mijn nieuwe huis in de toekomst, dus volgend jaar is het festival lekker dichtbij (hoop ik). Als ze terug komen volgend jaar dan bedoel ik, want mijn huis wordt zeker gebouwd. Maar goed nu dwaal ik af, terug naar het festival. Eindconclusie is dus wel dat ze van mij weer terug mogen komen!

Bij aankomst zag het er best wel hetzelfde uit als het foodfestival TREK. Dat vond ik overigens ook heel leuk, dus dat was zeker geen tegenvaller. Gelijk bij aankomst heb ik even een rondje gelopen om te kijken wat er allemaal aan drinken en eten aanwezig was. Niet alleen sushi, maar ook veel andere gerechten uit de Aziatische keuken.

Als eerste heb ik een aantal kleine Vietnamese loempia’s met hete saus op. Samen een bakje gedeeld met mijn vriend. Het was namelijk inmiddels zo goed als half acht voordat we er waren, dus we hadden honger en bij dit kraampje was de rij het kortste! Deze waren overigens wel echt vet lekker, dus lekker bestellen als je er bent. Ook de verse springrolls van deze kraam kan ik je zeker aanraden. Ze waren heel lekker en met gamba’s. Ik hou van gamba’s, mm! Wel vond ik ze niet zo super verrassend. Er zaten naast de gamba’s, munt, komkommer, ei en sla in en die combinatie vond ik net per se wauw, maar toch waren ze wel lekker.

Wat later wilde ik toch ook nog wel echt goede sushi proeven, dus ben ik nog een rondje gaan lopen op het terrein. Intussen heb ik overigens gezellig met vrienden en vriendinnen bij een tafeltje rondgehangen en een leuke avond gehad. We hadden een plekje veroverd vlakbij de DJ en die draaide erg lekker, dus de sfeer was daardoor top. Overigens was het niet echt muziek die ik bij een Sushi Festival vond passen, maar héé het was wel hele fijne muziek en dat is uiteindelijk toch het belangrijkst.

De sushi, die ik na wachten in een mega lange rij kreeg, was echt heel erg lekker! Zoals je op de foto’s ook kunt zien, was het uramaki sushi en hadden gebruik gemaakt van verschillende ingrediënten en verschillende ‘jasjes’. Uramaki is gerolde sushi waarbij de rijst aan de buitenkant zit en de zeewier juist aan de binnenkant. Daardoor zag het er ook nog eens super vrolijk uit. Er werd viskuit gebruikt aan de buitenkanten van deze sushi in het roze, oranje, groen en paars. Ook zat er een uramaki bij die aan de buitenkant soort van diverse viskruiden hadden, oh god die was pas echt lekker!

Al met al dus een erg leuk festival en lekker gegeten. Ik zag nog veel meer lekkers, dus misschien ga ik morgen nog wel terug, want het festival is nog het hele weekend gaande! Vandaag van 14:00 uur t/m 23:00 uur en morgen van 14:00 uur t/m 22:00 uur. Meer informatie waar het festival precies, kun je via deze link vinden. Over drie weken staan ze met het festival in Maastricht zag ik, dus mocht je daar zijn dan of wonen, aanrader als je van sushi en Aziatisch eten houdt!

Liefs,

Madelon

3 Reactie's
 • asics sneakers
  Geplaatst op 18:34h, 23 april Beantwoorden

  I am glad for writing to make you know what a remarkable experience my princess gained checking your web page. She even learned some things, including how it is like to possess an ideal giving character to have many more easily gain knowledge of several tricky things. You undoubtedly exceeded her expected results. I appreciate you for presenting the precious, dependable, informative and as well as fun tips about the topic to Gloria.

 • nfl jerseys
  Geplaatst op 17:43h, 24 april Beantwoorden

  My wife and i felt excited Albert managed to deal with his investigations from your ideas he received from your very own site. It’s not at all simplistic to simply choose to be handing out concepts some others might have been trying to sell. And we all realize we’ve got the blog owner to be grateful to for this. Most of the illustrations you’ve made, the straightforward web site navigation, the friendships you assist to engender – it is most impressive, and it’s aiding our son and the family know that the topic is excellent, and that is very serious. Thank you for all!

 • Adidas NMD R1 Footlocker Exclusive Black Red White
  Geplaatst op 19:02h, 24 april Beantwoorden

  I’m commenting to make you be aware of of the useful experience my cousin’s child experienced reading yuor web blog. She figured out a lot of pieces, most notably what it is like to possess a great coaching spirit to make many people very easily know precisely selected extremely tough subject areas. You really did more than our own expected results. Thanks for coming up with such essential, trustworthy, explanatory and fun tips on this topic to Evelyn.

Geef een reactie