Boergondisch te Den Bosch

Sinds ik echt aan het bloggen ben gegaan, denk ik net iets langer na waar ik ga eten. Normaal deed ik dat op zich al wel, maar nu vind het nóg leuker om nieuwe plekjes te ontdekken. Waar ik laatst ben wezen lunchen was geen nieuwe plek in Den Bosch, maar wel voor mij een nieuwe ervaring. En wat voor eentje, dikke plus aanrader. Hier kom ik zéker terug!

Het was namelijk echt heerlijk! Op de kaart stond zoveel lekkers dat ik het ook echt onwijs moeilijk vond om te kiezen. Maar goed laten we bij het begin beginnen. Samen met mijn vriend had ik zin om lekker buiten de deur te lunchen. Onze thuisstad Den Bosch heeft genoeg plekjes die we nog niet kenden, dus hop we kozen een straat en liepen ergens naar binnen waar we nog nooit geluncht hadden. Omdat ik deze lunchtent wel al bij naam kende, wist ik hoe het heette, maar op de pui stond nergens hun naam, waardoor ik ook kan begrijpen dat je er zo langs kunt lopen. De tent heette in ieder geval ‘Boergondisch’. Jazeker, met een ‘e’ en dus niet als bourgondisch!

Toen we eenmaal binnen waren gestapt, hadden we gelijk een blij gevoel. We werden door het personeel meteen vriendelijk gedag gezegd. We keken even rond want er was genoeg te zien. Vers brood, veel kaas, een hele toonbank vol met verse maaltijden en vleeswaren, maar ook veel potjes met streekproducten die je kon kopen. Naast het feit dat je er dus kunt gaan lunchen, kun je er ook producten kopen. Dit is dus vooral gericht op streekproducten van de boeren, maar je kunt er ook (gezonde) afhaalmaaltijden kopen. Dit ga ik zéker een keer doen als ik daar weer in de buurt woon, want potverdikkie dat zag er toch lekker uit!

Nadat we vriendelijk waren verwelkomt, gaf een van de dames aan dat ze even ging kijken voor een tafeltje. Vrij snel kwam ze terug en maakte ze een grapje door te zeggen dat ze een tafel gevraagd heeft om weg te gaan. Vind ik leuk, gewoon even een grapje er van maken. Maar goed, een tafel had dus de rekening gevraagd, dus we konden vrij snel een tafeltje krijgen. Wij vonden het geen probleem om even te wachten, want je kon nota bene genoeg zien in deze lunchtent. Als ik binnenkort een borrel moet regelen, ga ik zeker daar ook wat hapjes halen!

Inmiddels was de tafel vrij en konden we denk ik gaan zitten. Op dit moment liet de bediening het even afweten, want in eerste instantie had ze aangegeven dat we werden geroepen als de tafel schoon was, maar dit gebeurde maar niet. Dus hop, na een paar minuten waren we toch bang dat ons tafeltje zo meteen weer weg zou zijn (er kwamen namelijk nieuwe mensen binnen lopen!) en zijn we dus lekker gaan zitten. Blijkbaar was dit helemaal oké, want de bediening kwam vrij snel met de lunchkaart. Ze gaf ons heel goed de mogelijkheid om even op de kaart te kijken, ook voor een drankje.

Toen we binnenkwamen wist ik al meteen wat ik wilde drinken, want ik zag de lekkere sapjes van Slurp staan. Mijn vriend was ook overtuigd van mijn enthousiasme dus ging ook voor een van hun sapjes. Ik nam de appelvlierbessensap en hij de appelaardbeiensap. Allebei onwijs lekker! Het was moeilijk om te kiezen wat we wilden lunchen, want er stond zoveel lekkers op de kaart, maar het was toch gelukt!

Heel leuk dat we één lunch gerecht per persoon konden bestellen, zeg maar één broodje, maar dan met twee soorten beleg. Ik hou er van om lekker veel te proeven (en mijn vriend ook), dus wij gingen beiden voor die optie. Ik koos truffelkaas en venkelsalami met truffelmayonaise en mijn vriend koos ook de truffelkaas, maar combineerde dit met boergondische paté. Het werd allemaal vers gesneden voor ons wat we konden zien door de extreem open keuken.

En wauw, wat was het lekker! Ook de prijs vonden we heel erg meevallen. Een vers broodje met ontzettend lekker beleg erop en zeker niet de minste kwaliteit en hoeveelheid voor maar € 7,95. TOP! Tussendoor werd ook netjes gevraagd of het naar wens was en ook bij het afrekenen werd dit nogmaals gevraagd. Je snapt het wel, die hadden zeker een leuke fooi verdiend!

Mocht je een leuke borrel willen organiseren, haal hier heerlijke producten. Geen zin om te koken, maar wil je wel een goede hap eten, haal hier je afhaalmaaltijd en mocht je net zoals wij buiten de deur willen lunchen, dít is een échte tip. Helemaal als je een echte truffelliefhebber bent zoals ik, jammie!

Ik ben benieuwd wat je er van vond als je geweest bent, maar ook wat je er gedaan hebt (lunch, borrelhapjes of maaltijd). Of help me met een goede tip, dan kies ik dat de volgende keer als ik er ga eten!

Benieuwd naar deze heerlijke lunch tip? Via deze link kom je op hun website!

Liefs,

Madelon

22 Reactie's
 • westbrook shoes
  Geplaatst op 00:43h, 24 april Beantwoorden

  A lot of thanks for your whole hard work on this website. My mother really likes engaging in investigation and it’s obvious why. My partner and i know all about the powerful medium you produce rewarding tactics via this website and even cause response from visitors on this subject plus our favorite girl is undoubtedly being taught so much. Enjoy the rest of the new year. You are conducting a really great job.

 • nike outlet
  Geplaatst op 00:27h, 25 april Beantwoorden

  I would like to show appreciation to the writer for bailing me out of such a difficulty. Because of researching through the world-wide-web and getting things which are not powerful, I figured my life was well over. Living devoid of the answers to the difficulties you have solved by way of your entire post is a crucial case, as well as those that might have in a negative way affected my career if I hadn’t discovered your blog. Your capability and kindness in controlling every aspect was valuable. I don’t know what I would’ve done if I hadn’t come upon such a thing like this. I’m able to at this moment look ahead to my future. Thanks a lot so much for your specialized and effective help. I won’t be reluctant to endorse your blog to any individual who ought to have guidelines on this subject.

 • michael kors outlet online
  Geplaatst op 21:18h, 25 april Beantwoorden

  I wish to get across my gratitude for your generosity in support of individuals that have the need for guidance on that study. Your special commitment to getting the message all around had become exceedingly beneficial and have encouraged some individuals much like me to attain their aims. Your entire informative help implies a great deal a person like me and still more to my mates. Warm regards; from all of us.

 • Michael Kors Bowknot Leather Large Navy Wallets
  Geplaatst op 22:53h, 25 april Beantwoorden

  I wanted to write you that bit of word to give thanks as before about the unique opinions you have provided in this article. It was shockingly generous of people like you giving unreservedly just what some people might have made available for an e-book in making some bucks for themselves, notably considering that you could have done it in the event you desired. These guidelines also worked to become a easy way to fully grasp that someone else have a similar dreams the same as my very own to understand whole lot more when it comes to this matter. I know there are several more pleasant situations ahead for individuals who see your site.

 • nike sneakers
  Geplaatst op 13:28h, 26 april Beantwoorden

  I would like to voice my love for your kind-heartedness supporting people who must have help on this one area of interest. Your personal dedication to passing the message all through turned out to be especially functional and has always enabled men and women just like me to get to their ambitions. Your own useful help can mean this much a person like me and substantially more to my fellow workers. Thanks a ton; from everyone of us.

 • Adidas NMD R1 Original Boost Runner W Maroon
  Geplaatst op 02:46h, 27 april Beantwoorden

  I in addition to my buddies have already been reviewing the nice procedures located on your web site and so quickly I got a terrible suspicion I had not thanked the site owner for those techniques. Those guys are actually as a consequence very interested to read all of them and have now certainly been having fun with them. I appreciate you for indeed being simply considerate and for picking out this form of cool subject areas millions of individuals are really desirous to be informed on. My very own sincere apologies for not expressing appreciation to you sooner.

 • true religion outlet
  Geplaatst op 05:37h, 27 april Beantwoorden

  I enjoy you because of your entire efforts on this web page. Ellie enjoys going through internet research and it’s really easy to understand why. I notice all of the powerful form you give practical tactics by means of this website and cause participation from other ones on this idea while our girl is undoubtedly learning a whole lot. Enjoy the remaining portion of the new year. You are always carrying out a pretty cool job.

 • adidas tubular shadow
  Geplaatst op 01:01h, 28 april Beantwoorden

  I really wanted to write down a brief comment so as to thank you for some of the marvelous hints you are placing on this website. My time-consuming internet lookup has at the end of the day been honored with really good facts and techniques to go over with my contacts. I ‘d point out that most of us readers actually are undoubtedly fortunate to be in a magnificent website with very many special individuals with useful basics. I feel really fortunate to have used the web pages and look forward to plenty of more pleasurable minutes reading here. Thank you again for everything.

 • reebok outlet
  Geplaatst op 21:29h, 28 april Beantwoorden

  Thanks for all of your labor on this blog. Kate takes pleasure in doing investigations and it’s easy to see why. Almost all notice all of the dynamic ways you create sensible solutions by means of the blog and as well inspire contribution from the others about this point then my daughter is truly becoming educated so much. Have fun with the rest of the new year. You are always conducting a good job.

 • moncler jackets
  Geplaatst op 20:26h, 29 april Beantwoorden

  I in addition to my guys happened to be studying the nice pointers from your web blog and then unexpectedly got a terrible feeling I never thanked the web blog owner for those techniques. The young men happened to be absolutely very interested to study them and have honestly been tapping into them. Appreciation for actually being so considerate as well as for choosing this sort of useful subject areas most people are really wanting to be informed on. My sincere apologies for not saying thanks to you sooner.

 • bape hoodie
  Geplaatst op 13:33h, 30 april Beantwoorden

  I simply desired to thank you so much once again. I do not know the things that I would’ve created in the absence of the type of secrets discussed by you directly on such concern. It seemed to be a real hard matter in my circumstances, but observing a new skilled form you dealt with the issue forced me to weep with gladness. I’m just happier for the assistance as well as wish you comprehend what a great job you are always carrying out educating most people all through your website. I am sure you’ve never got to know all of us.

 • nike air max 90
  Geplaatst op 16:16h, 01 mei Beantwoorden

  Thanks a lot for providing individuals with remarkably marvellous chance to read critical reviews from this website. It’s always very useful and jam-packed with a great time for me and my office fellow workers to visit your blog really thrice per week to learn the latest things you will have. And definitely, I am also always impressed for the brilliant thoughts you serve. Selected 2 tips on this page are absolutely the simplest I’ve had.

 • fenty puma
  Geplaatst op 20:56h, 03 mei Beantwoorden

  Thanks a lot for providing individuals with remarkably brilliant chance to read from this blog. It is always very pleasurable and also stuffed with a great time for me personally and my office acquaintances to search your web site at the very least three times every week to learn the newest guides you have got. And of course, I am at all times astounded considering the exceptional methods served by you. Selected 2 ideas in this article are surely the best I have had.

 • yeezy boost
  Geplaatst op 01:29h, 10 juli Beantwoorden

  I wanted to put you the bit of word just to say thank you yet again regarding the great information you have provided on this site. It is so strangely open-handed of you to deliver openly all that many of us might have distributed for an e-book in making some dough for their own end, and in particular considering that you might have done it in the event you desired. These secrets as well acted as a fantastic way to understand that some people have the same fervor similar to my own to grasp many more when considering this condition. I think there are several more pleasurable opportunities up front for those who look into your blog post.

 • yeezy boost 350
  Geplaatst op 17:14h, 14 juli Beantwoorden

  I precisely wished to appreciate you again. I do not know the things that I would have gone through without those aspects contributed by you about such a concern. It was before a very hard case in my position, however , taking a look at the very well-written fashion you managed that made me to cry with delight. Extremely happier for your information and expect you recognize what a powerful job you were getting into training many people all through your web page. More than likely you haven’t come across any of us.

 • yeezy boost 350 v2
  Geplaatst op 22:05h, 18 juli Beantwoorden

  I would like to show thanks to this writer for bailing me out of this type of crisis. After looking out through the the net and getting techniques that were not powerful, I believed my life was over. Existing devoid of the solutions to the difficulties you have solved by means of the blog post is a crucial case, and the kind which could have negatively damaged my career if I hadn’t discovered your website. That natural talent and kindness in maneuvering all the things was helpful. I am not sure what I would’ve done if I had not discovered such a stuff like this. I can at this time look ahead to my future. Thanks for your time very much for the specialized and result oriented guide. I won’t think twice to propose your web site to anybody who would like guide about this problem.

 • yeezy boost 350 v2
  Geplaatst op 20:54h, 19 juli Beantwoorden

  Needed to draft you one tiny note to finally say thank you as before for those precious advice you’ve shared on this website. It is certainly surprisingly open-handed with you to deliver unhampered all most people might have marketed as an e book in making some bucks for their own end, specifically considering the fact that you could possibly have tried it in the event you considered necessary. These techniques also acted as the great way to be aware that other people online have the identical eagerness much like my personal own to understand a great deal more on the topic of this issue. I’m certain there are lots of more fun moments in the future for many who scan your blog post.

 • adidas iniki
  Geplaatst op 15:31h, 20 juli Beantwoorden

  My husband and i felt happy that Emmanuel could carry out his reports from the ideas he had when using the site. It is now and again perplexing to just happen to be offering steps the rest may have been selling. Therefore we discover we need you to appreciate for this. The type of explanations you’ve made, the simple web site menu, the friendships your site aid to create – it’s many terrific, and it’s aiding our son and our family reason why the idea is fun, and that is incredibly important. Many thanks for the whole lot!

 • rayban sunglasses
  Geplaatst op 08:19h, 21 juli Beantwoorden

  My spouse and i were so more than happy that Ervin could carry out his basic research through the precious recommendations he discovered out of the blog. It’s not at all simplistic to just be giving for free facts which most people might have been trying to sell. And we all do understand we have got the blog owner to be grateful to for that. The most important illustrations you have made, the straightforward web site menu, the relationships you assist to foster – it’s got everything powerful, and it’s really facilitating our son and us know that that concept is entertaining, which is certainly extraordinarily serious. Many thanks for the whole lot!

 • adidas ultra
  Geplaatst op 06:17h, 22 juli Beantwoorden

  I and also my pals have been analyzing the excellent advice found on your site and quickly I had a terrible feeling I had not expressed respect to the web site owner for them. Those young men appeared to be so warmed to learn them and already have absolutely been tapping into these things. Thank you for being considerably kind as well as for finding this sort of quality things millions of individuals are really eager to discover. My very own honest apologies for not saying thanks to you earlier.

 • air max 270
  Geplaatst op 12:15h, 22 juli Beantwoorden

  I simply had to thank you very much once again. I do not know what I would have worked on without these information discussed by you on such area. This has been a daunting condition in my circumstances, but noticing a well-written approach you processed that made me to cry with happiness. I’m happy for your guidance and trust you are aware of a great job that you are accomplishing educating men and women with the aid of your web page. I’m certain you’ve never encountered all of us.

 • d rose shoes
  Geplaatst op 22:09h, 22 juli Beantwoorden

  I precisely wished to appreciate you once again. I am not sure what I might have tried in the absence of the entire tips shared by you concerning this subject matter. Entirely was a real alarming issue in my view, but noticing the very skilled avenue you processed the issue forced me to jump over contentment. I am just happier for your guidance and thus believe you are aware of a powerful job that you are getting into teaching others through your web blog. I am certain you haven’t encountered all of us.

Geef een reactie