ONLINE!!

Ja, jullie lezen het goed, mijn blog is online! Yes! Ik vind dit dus echt onwijs spannend en heeeeel leuk!

Afgelopen weken ben ik al druk aan het bloggen geweest. Ook kunnen jullie hier en daar nog oudere blogs terug lezen van het afgelopen jaar. Ik ben namelijk al een hele tijd bezig met het opstarten van deze blog, maar de laatste weken heb ik er toch echt werk van gemaakt. Al ruim twee jaar post ik met grote regelmaat mijn gemaakte maaltijden en zo ook hier en daar sportfoto’s. Om mij heen kreeg ik vaak te horen waar ik in hemelsnaam de tijd vandaan haal. Ik werkte namelijk fulltime, at mega gezond (volgens hen) en sportte heel veel. Zelf ben ik van mening dat het een kwestie van goed plannen en niet te moeilijk doen is. En dát is nou precies de reden dat ik deze blog ben gaan opstarten.

Een gebalanceerd leven hoeft helemaal niet tijdrovend en lastig te zijn. Je hoeft niet elke dag te sporten en alleen maar groenten te eten om een gebalanceerd en gezond leven te hebben. Het kan allemaal een stuk makkelijker dan soms wordt beweerd en daar wil ik jullie graag van overtuigen en in meenemen!

Dus… vanaf nu kun je regelmatig hier blogs van mij lezen. Via Instagram zal ik jullie op de hoogte brengen van het online zetten van nieuwe blogs door middel van een post op Instagram.

Om jullie alvast te vermaken heb ik al meerdere recepten online staan, dus alvast veel lees plezier! Laat je me weten wat je er (tot nu toe) van vindt?

Liefs,

Madelon

3 Reactie's
 • lebron 13
  Geplaatst op 12:08h, 23 april Beantwoorden

  I intended to put you the very little word to finally give many thanks the moment again for these incredible methods you’ve discussed on this website. This has been certainly extremely generous of you in giving unreservedly all that many people would’ve distributed for an ebook in order to make some dough for their own end, certainly now that you might have tried it if you decided. These inspiring ideas additionally served like the fantastic way to be certain that other individuals have similar desire just like my own to grasp lots more in terms of this matter. I know there are thousands of more pleasant times ahead for individuals who discover your site.

 • adidas yeezy
  Geplaatst op 10:41h, 24 april Beantwoorden

  I am just commenting to make you understand of the extraordinary encounter our princess gained using yuor web blog. She picked up lots of details, most notably how it is like to have an ideal giving character to get other folks smoothly learn various advanced subject matter. You truly exceeded our expectations. Thank you for presenting the helpful, safe, edifying and even cool tips on this topic to Sandra.

 • Michael Kors Glitter Large Pink Satchels
  Geplaatst op 12:44h, 24 april Beantwoorden

  I want to express my gratitude for your kind-heartedness giving support to individuals who require help on this issue. Your special dedication to passing the message all around appeared to be extremely insightful and has in every case empowered regular people like me to get to their desired goals. Your warm and helpful recommendations entails much to me and even further to my office colleagues. With thanks; from each one of us.

Geef een reactie