Lekker bakken in het weekend

YAY, het is weekend! Ik kan daar enorm naar uitkijken. Meer tijd voor je hobby’s en lekker rustig aan. Één van mijn hobby’s is bakken! Onwijs graag sta ik in de keuken. Ook vanavond ga ik de keuken in. Ik ben zojuist onwijs veel boodschappen gaan halen. Nog niet eens alles staat op de foto, oeps!

Noten zijn best prijzig, dus zorg dan in ieder geval dat je er iets lekkers mee maakt. De kunst van mijn hobby bakken is om iets heel lekkers te maken wat geen geraffineerde suikers bevat. Geen voorverpakte troep, maar gewoon echt heerlijke snacks waar je ook nog eens trots op mag zijn.

Wel ben ik van mening dat het allemaal niet te moeilijk moet zijn. Ook al is het mijn hobby, té moeilijk of werken met té lastige apparaten is gewoonweg niet altijd even leuk. Ik probeer het daarom een stuk simpeler te houden altijd! Vaak kun je bijvoorbeeld al een beslag met een lepel roeren. Als je maar wat langer roert dan ‘normaal’ heb je dus geen keukenmachine nodig! Scheelt ook weer bij het opruimen en afwassen! En heb je gelijk je armen een beetje in beweging gezet, weg met die hangende kipfiletarmpjes… Grapje!

Hieronder een opsomming van spullen die ik graag in huis haal als ik ga bakken.

Standaard voorraad
  • Pure chocolade
  • Noten (diverse soorten)
  • Havermout
  • Agavesiroop
  • Kokosolie

Eigenlijk was dat het. Dat heb ik sowieso in huis. Voor nieuwe recepten koop ik dus wel altijd weer iets erbij, maar deze ingrediënten zijn toch vaak wel nodig.

Zie hiernaast welke ingrediënten ik zojuist allemaal heb gekocht. Ik heb plannen om een snicker variant te maken, de avocadolimoen taart van Rens Kroes en haar chocolade taart. Wie weet ga ik ook nog aan de slag met het bakken van koekjes, maar ik zie wel hoe ver ik kom. Dus mocht je mij zoeken? Ik sta vanavond in de keuken!

Wat heb jij standaard in huis om te bakken? Binnenkort staan de recepten en mijn ervaringen online!

Liefs,

Madelon

1Reactie
  • tom ford sunglasses
    Geplaatst op 04:29h, 24 april Beantwoorden

    I needed to send you this very little word to finally thank you yet again regarding the amazing secrets you’ve provided on this page. This is simply tremendously generous with you to offer freely just what many individuals could possibly have distributed as an e-book in making some cash for themselves, mostly since you could possibly have done it if you ever desired. The secrets also acted to provide a easy way to fully grasp many people have the identical passion really like my own to find out whole lot more in respect of this problem. I am sure there are many more fun opportunities ahead for folks who look over your blog post.

Geef een reactie