Sitio – Steaks & Pasta te Den Bosch

Vanavond ging ik sinds een lange tijd weer een hapje eten met een vriendin van mij, die ik nog ken vanuit mijn studententijd. Bijkletsen kunnen we super goed, dus we begonnen met een drankje op het terras, maar uiteindelijk gingen we op zoek naar een leuk restaurant. Overigens waren we in Den Bosch, mijn lievelingsstad, waar mijn vriendinnetje ook komt wonen binnenkort (leuk!!). Zoals jullie je vast wel kunnen voorstellen, ga ik vaak genoeg in Den Bosch uiteten. Toch probeer ik een beetje af te wisselen en zoveel mogelijk restaurantjes te kennen. Dit lukt me al aardig, dus mocht je ook een leuk plekje voor een hapje in Den Bosch zoeken, je mag mij hierover altijd een berichtje sturen!

Het restaurant werd ‘Sitio’, gelegen in de Uilenburg van Den Bosch. Dit is een onwijs gezellig en bourgondisch stukje Den Bosch. Vaak wordt er gesproken over de Korte Putstraat, overigens kun je daar ook heel lekker eten, maar in de Uilenburg is het wat gemoedelijker en losser. Eenmaal binnengekomen werden we snel geholpen, maar er moest even gekeken worden of er wel een tafeltje vrij was in verband met vele reserveringen. Op zich een goed teken, maar toch hoop je dat er nog een tafeltje vrij zou zijn voor ons. Gelukkig zou er gauw een tafeltje vrijkomen en daar mochten we even op wachten aan de bar.

Aan de bar konden we prima zitten en werden we door de barman al snel geholpen aan een drankje en hapjes. Dat vind ik nou zo leuk hè, gelijk een hapje krijgen bij je eerste drankje. Echt lekker meteen wat te snoepen, plus ik vind het gewoon leuk. Alsof we in het buitenland zijn, daar krijg je ook zo vaak iets vooraf. In dit geval waren het een aantal groene olijven en wat naturel chippies, jamjam!

De kaart was erg leuk en afwisselend. Diverse pasta’s kon je in een klein en in een groot formaat kiezen. Ideaal voor kleine eters bijvoorbeeld. Verder was er veel keuze in vlees en visgerechten. Ze hadden zelfs kreeft! Daar ben ik echt gek op, sowieso wel op vis, maar aangezien de kreeft toch een beetje te prijzig was voor ‘zomaar’ en wij allebei wel net een nieuwe woning hadden gekocht, hebben we die toch maar niet gekozen. Uiteindelijk zijn we allebei voor de tournedos gegaan. Mijn vriendinnetje koos de variant met de pepersaus en ik koos voor de rode wijn saus. Frietjes, groenten en/of salade kon je apart erbij bestellen, dus we kozen voor de boerenfriet met truffelmayonaise (ik hou van truffel!) en een portie gegrilde groenten.

Duizend woorden verder werd het eten geserveerd. Overigens bedoel ik hier niets mee qua wachttijd. Voor ons gevoel duurde het niet te lang of te kort voordat het eten kwam, maar ik doelde er meer op dat we enorm veel te kletsen hadden. Mooi geserveerd lag de tournedos in het midden van het bord, aangekleed door twee groene asperges en een mini aardappelgratin. Dat was overigens allebei wel ‘weinig’, maar eigenlijk hadden we dit al wel verwacht aangezien je de frietjes en groenten bijvoorbeeld er los bij kon bestellen.

De tournedos was heerlijk en zowel de rode wijn saus als de pepersaus waren goed op smaak. De truffelmayonaise bij de frietjes, én de frietjes zelf, waren ook erg lekker, maar de gegrilde groenten vonden we erg tegenvallen. Wellicht lagen onze verwachtingen verkeerd, maar twee soorten groenten terwijl je het op de kaart als gegrilde groenten neerzet, vind ik dan wel echt minimaal. Overigens waren het sowieso dezelfde groene asperges als op het bord, jammer van de afwisseling. De andere gegrilde groenten waren stukken mais. Persoonlijk vind ik dat wel lekker, maar mijn vriendinnetje houdt daar bijvoorbeeld al niet van. Dat hou je dus alleen groene asperges over, die dus ook al bij het vlees werd geserveerd. Dat was wel even een domper dus! Als ik Sitio een tip mag geven, meer variatie in een portie gegrilde groenten. Overigens waren zowel de mais, als de groene asperges wel goed van smaak!

Al met al prima gegeten. Geen top bediening, maar gewoon prima. Niet veel over te zeggen verder. Ik vind het niet per se een aanrader, maar mocht je veel te kletsen hebben en gewoon een oké een bordje willen eten, dan is dit wel een ideaal restaurant. Als je in de zomer komt, hebben ze ook een terras. Wij zaten dit keer binnen, maar buiten is een leuke plek mocht je van de rumoerige Bourgondische binnenstad van Den Bosch houden. Altijd wel wat te zien en te beleven in de Uilenburg. Mocht je dit restaurant ook gaan bezoeken of hebben bezocht, dan ben ik ook erg benieuwd naar jouw mening!

Liefs,

Madelon

24 Reactie's
 • Michael Kors Jet Set Saffiano Logo Large Brown Satchels
  Geplaatst op 21:54h, 23 april Beantwoorden

  I must show some appreciation to this writer just for rescuing me from this type of instance. Right after exploring through the world wide web and finding things which are not powerful, I believed my entire life was done. Existing without the presence of approaches to the problems you have resolved by way of your short post is a critical case, and the ones which may have badly damaged my entire career if I hadn’t noticed your site. The capability and kindness in taking care of all the details was very useful. I’m not sure what I would have done if I hadn’t come upon such a thing like this. I’m able to at this moment look ahead to my future. Thanks so much for your expert and sensible help. I will not think twice to refer your blog post to anybody who needs guidance about this situation.

 • nike air max
  Geplaatst op 07:26h, 24 april Beantwoorden

  Thanks for all your hard work on this site. My mum delights in making time for investigations and it’s easy to see why. A lot of people learn all of the powerful method you give both interesting and useful suggestions by means of this web site and even recommend participation from other individuals on this subject and my daughter is in fact studying a lot of things. Take pleasure in the rest of the new year. You are always doing a powerful job.

 • adidas yeezy
  Geplaatst op 06:53h, 25 april Beantwoorden

  I wish to show thanks to the writer for rescuing me from this issue. Because of searching through the search engines and obtaining proposals that were not productive, I was thinking my entire life was gone. Living devoid of the solutions to the problems you have fixed through your entire short article is a crucial case, and the kind that might have in a wrong way affected my entire career if I hadn’t encountered your blog. Your main natural talent and kindness in maneuvering a lot of things was vital. I don’t know what I would have done if I hadn’t encountered such a solution like this. I’m able to now look forward to my future. Thanks for your time very much for the expert and amazing help. I will not hesitate to refer the website to anyone who ought to have guide about this subject.

 • pandora jewelry
  Geplaatst op 01:15h, 26 april Beantwoorden

  I want to show my appreciation to you for bailing me out of this type of crisis. Right after looking throughout the the net and coming across advice that were not helpful, I assumed my life was done. Existing devoid of the strategies to the difficulties you’ve sorted out through your main report is a serious case, and ones which may have negatively damaged my entire career if I had not encountered your site. Your primary skills and kindness in taking care of a lot of stuff was very useful. I am not sure what I would have done if I had not come across such a subject like this. I can now look forward to my future. Thanks very much for your high quality and sensible help. I won’t be reluctant to suggest your web blog to any person who should get recommendations on this matter.

 • kd 10
  Geplaatst op 19:45h, 26 april Beantwoorden

  I not to mention my guys have already been viewing the best tips and hints from the website and so suddenly I got a horrible feeling I had not expressed respect to the web site owner for those strategies. All the people are actually happy to learn them and have now in truth been loving these things. Many thanks for truly being well accommodating as well as for finding variety of outstanding subject areas millions of individuals are really desirous to be aware of. Our honest regret for not saying thanks to you sooner.

 • adidas yeezy
  Geplaatst op 10:50h, 27 april Beantwoorden

  Thanks a lot for giving everyone such a splendid possiblity to read articles and blog posts from this blog. It is usually so pleasing plus stuffed with amusement for me and my office colleagues to visit the blog at the least thrice in 7 days to read the new stuff you will have. And definitely, I’m just actually amazed with the outstanding suggestions you give. Selected two facts in this post are completely the most beneficial I’ve had.

 • yeezy boost 350 v2
  Geplaatst op 06:00h, 28 april Beantwoorden

  I precisely needed to thank you so much all over again. I am not sure the things I might have achieved without those creative ideas provided by you regarding that theme. It had become a real frightful problem in my position, nevertheless being able to view the specialized mode you processed the issue took me to cry over gladness. I am just happy for this service and in addition have high hopes you realize what a great job you have been putting in training men and women using your website. Most likely you have never met any of us.

 • harden shoes
  Geplaatst op 02:33h, 29 april Beantwoorden

  Needed to write you this very small note just to give many thanks again with the superb things you have documented in this case. It is so wonderfully generous of you to grant unhampered what a number of us could have sold for an e book in making some cash for their own end, certainly considering the fact that you could possibly have tried it in case you considered necessary. The tricks also worked as a good way to understand that some people have similar zeal like my personal own to realize more with respect to this matter. I am certain there are a lot more fun periods in the future for people who read carefully your blog post.

 • nba jerseys
  Geplaatst op 00:13h, 30 april Beantwoorden

  I would like to voice my passion for your generosity giving support to those people who should have help with that topic. Your real dedication to getting the message throughout ended up being astonishingly interesting and have in every case empowered associates like me to reach their desired goals. Your own invaluable guide entails a great deal a person like me and additionally to my colleagues. Thanks a ton; from each one of us.

 • prada glasses
  Geplaatst op 21:24h, 30 april Beantwoorden

  Thank you for your whole efforts on this blog. Betty loves going through investigations and it’s obvious why. We all know all concerning the compelling way you create useful guidance by means of your website and as well encourage response from people on that point and our favorite princess has always been understanding a whole lot. Enjoy the rest of the year. You have been performing a fantastic job.

 • Adidas NMD x Louis Simple Black
  Geplaatst op 04:18h, 01 mei Beantwoorden

  I really wanted to construct a small remark in order to express gratitude to you for these awesome tips and tricks you are giving out at this site. My long internet lookup has now been honored with awesome information to write about with my great friends. I ‘d state that that most of us site visitors actually are undoubtedly fortunate to be in a useful website with many lovely professionals with interesting plans. I feel pretty grateful to have encountered your entire web site and look forward to some more thrilling times reading here. Thanks a lot once more for everything.

 • kyrie irving shoes
  Geplaatst op 23:16h, 01 mei Beantwoorden

  I must show appreciation to this writer just for rescuing me from this type of predicament. Just after searching through the the web and seeing advice which were not beneficial, I figured my entire life was done. Being alive without the presence of answers to the issues you’ve fixed by means of your good short article is a crucial case, and the kind that would have negatively damaged my entire career if I had not noticed your blog. Your personal skills and kindness in dealing with every part was important. I don’t know what I would’ve done if I had not encountered such a point like this. It’s possible to now relish my future. Thank you very much for your impressive and results-oriented help. I won’t be reluctant to recommend your blog to anyone who would need direction about this matter.

 • nike sneakers for men
  Geplaatst op 01:45h, 03 mei Beantwoorden

  I’m commenting to make you understand of the notable experience my wife’s child had browsing your web page. She came to find some things, most notably how it is like to have a marvelous teaching character to get the mediocre ones smoothly know precisely several tricky things. You undoubtedly did more than her expectations. Thank you for distributing these great, healthy, informative not to mention cool thoughts on that topic to Tanya.

 • jordan shoes
  Geplaatst op 00:48h, 04 mei Beantwoorden

  I definitely wanted to post a small note to be able to appreciate you for all of the unique pointers you are giving out here. My extended internet research has at the end been rewarded with sensible tips to go over with my classmates and friends. I ‘d claim that we site visitors actually are very much lucky to be in a remarkable site with very many awesome people with useful solutions. I feel pretty lucky to have come across your website page and look forward to tons of more awesome minutes reading here. Thanks a lot once more for all the details.

 • huarache shoes
  Geplaatst op 23:52h, 04 mei Beantwoorden

  My husband and i ended up being very excited that Michael managed to carry out his preliminary research using the ideas he had out of your web pages. It is now and again perplexing to just always be releasing methods which usually men and women have been trying to sell. And we all fully grasp we need the blog owner to give thanks to because of that. The entire illustrations you made, the simple blog navigation, the friendships you will make it easier to foster – it is mostly unbelievable, and it’s really making our son and the family reckon that this theme is enjoyable, which is especially important. Thank you for all!

 • adidas nmd
  Geplaatst op 16:13h, 12 juli Beantwoorden

  Needed to create you one very little observation to finally thank you so much over again for the superb information you’ve shown at this time. It was certainly unbelievably open-handed with you giving unhampered just what many of us could possibly have offered for sale as an ebook in order to make some bucks on their own, most notably seeing that you might well have done it if you decided. The solutions in addition served to become fantastic way to be certain that most people have the same dreams much like my personal own to know good deal more on the topic of this condition. I’m certain there are some more enjoyable sessions up front for individuals that check out your site.

 • yeezy boost 350
  Geplaatst op 01:20h, 17 juli Beantwoorden

  I have to point out my admiration for your generosity in support of those who have the need for help with this matter. Your special dedication to passing the message up and down ended up being rather helpful and has truly empowered women much like me to attain their goals. Your personal insightful hints and tips denotes this much to me and far more to my colleagues. Thank you; from all of us.

 • adidas gazelle
  Geplaatst op 22:50h, 19 juli Beantwoorden

  I simply desired to thank you very much once more. I’m not certain what I could possibly have used in the absence of the actual opinions discussed by you regarding such a theme. It was the fearsome difficulty for me, however , viewing a new expert mode you solved that made me to jump over happiness. Now i am happy for the work and then pray you find out what an amazing job you are always providing educating people all through a site. Most likely you’ve never encountered any of us.

 • air max 2018
  Geplaatst op 19:14h, 20 juli Beantwoorden

  Thank you so much for giving everyone a very remarkable chance to discover important secrets from this website. It can be so lovely and jam-packed with a great time for me personally and my office mates to visit your website at the least 3 times in a week to read through the newest items you have. And of course, I’m just at all times fascinated with your magnificent concepts you serve. Some two ideas on this page are essentially the most suitable we’ve ever had.

 • salvatore ferragamo belt
  Geplaatst op 16:48h, 21 juli Beantwoorden

  I precisely needed to thank you very much all over again. I do not know the things I would’ve done without those concepts contributed by you on that question. It has been an absolute fearsome issue in my view, but spending time with a new skilled avenue you processed it made me to cry over happiness. I will be grateful for your work as well as trust you find out what a powerful job that you’re getting into educating people through the use of your web page. Probably you have never encountered all of us.

 • yeezy boost 350 v2
  Geplaatst op 04:05h, 22 juli Beantwoorden

  I intended to compose you a bit of remark to help thank you so much as before about the beautiful suggestions you’ve featured in this case. This has been certainly tremendously generous with people like you to deliver easily all that many individuals could possibly have marketed for an electronic book to generate some bucks for their own end, specifically since you might have tried it if you ever considered necessary. The thoughts in addition acted like a fantastic way to recognize that other people have similar zeal the same as my very own to understand significantly more when it comes to this matter. I believe there are millions of more pleasurable periods ahead for people who examine your site.

 • nike air force 1 high
  Geplaatst op 10:15h, 22 juli Beantwoorden

  My spouse and i were so thankful when Raymond managed to deal with his researching with the ideas he had out of your weblog. It’s not at all simplistic to simply be handing out tactics which usually other people may have been selling. We really understand we now have the writer to be grateful to because of that. Those explanations you have made, the simple site menu, the relationships you can assist to foster – it’s got many exceptional, and it’s letting our son in addition to the family recognize that that idea is awesome, which is certainly tremendously mandatory. Thank you for all!

 • nike basketball shoes
  Geplaatst op 21:00h, 22 juli Beantwoorden

  I wanted to compose a word so as to thank you for the pleasant guides you are showing on this site. My rather long internet look up has now been compensated with good suggestions to talk about with my relatives. I would express that we readers actually are undoubtedly lucky to dwell in a fabulous community with very many brilliant people with beneficial things. I feel rather privileged to have seen the website and look forward to tons of more pleasurable moments reading here. Thanks a lot once again for all the details.

 • adidas stan smith uk
  Geplaatst op 04:05h, 23 juli Beantwoorden

  I want to point out my admiration for your generosity giving support to those individuals that need assistance with this concern. Your real commitment to getting the message across appears to be certainly advantageous and have always encouraged professionals much like me to attain their objectives. Your own useful help implies this much a person like me and much more to my colleagues. Many thanks; from all of us.

Geef een reactie