Zaher Afghaans Restaurant te Den Bosch

Gisterenavond hadden we twee zaalhockeywedstrijden. Je zult nu wel denken, klopt het tijdstip waar ze het over heeft. Ja, dat klopt! Wij vonden het ook maar gek, maar op zaterdagavond hadden wij om half zeven en om acht uur een zaalhockeywedstrijd. Gelukkig wel twee thuiswedstrijden, dus we waren vlakbij huis. Toch was het gek om op een zaterdagavond te moeten hockeyen. Ook waren het verschrikkelijke tijden qua het avondeten, dus er werd goed gegeten voor de wedstrijden, maar daarna hadden we ook weer honger!

Aangezien we pas rond negen uur klaar zouden zijn met douchen, hadden we niet verwacht dat het druk was in de stad. Dat bleek het overigens wel, dus we konden niet zomaar met een groepje van zeven ergens naar binnen stappen. Uiteindelijk had een van mijn teamgenoten een goed idee, of tenminste, dat bleek dus een heel goed idee. Ze gaf aan dat er een Afghaans restaurant was geopend en dat deze onwijs goed was. Daar waren we allemaal voor in, dus hop daar naar toe gelopen. We werden onwijs goed geholpen. Er was geen tafeltje vrij, maar ze hadden wat andere gasten verplaatst zodat wij een tafeltje kon krijgen. Dat was natuurlijk al helemaal awesome. En nee, het was zeker niet in het nadeel van die andere gasten, want die gaven aan ons al gelijk aan dat we moesten komen eten, omdat ze zelf “nu al een top avond” hadden gehad.

Eenmaal aan tafel kregen we onwijs vriendelijke en vrolijke bediening aan tafel. Hij gaf ons de menukaarten en vroeg wat we wilden drinken. Daarbij vertelde hij ons dat het ook mogelijk was om ons te laten verrassen, zodat we veel verschillende hapjes konden proeven en we de kaart niet helemaal hoefde uit te pluizen. Alle zeven waren we hier enthousiast over, dus hop laat die verrassingen maar komen!

Wauw, ik weet eigenlijk niet eens hoe ik deze ervaring moet omschrijven. Het was echt fan-tas-tisch. Al het eten was lekker, alles werd onwijs goed uitgelegd, alle medewerkers in de bediening waren super vriendelijk. Nog sterker, ze waren hilarisch. Ze hadden onwijs goede humor en wisten dit op gepaste wijze met al (!) hun gasten te delen. Er hing een onwijs goede sfeer in het restaurant. Iedereen die binnen was, voelde de heerlijke vibe van zowel de bediening als het keukenpersoneel.

Het eten was allemaal even goddelijk. Alles werd top uitgelegd. Mocht je er gaan eten en ze zeggen dat iets pittig is, proef het dan ook eerst met een minimaal hapje, want dan is het ook écht heet. Je kunt je wel voorstellen dat wij bij onze wijntjes ook echt water nodig hadden. Gelukkig was dit geen probleem om te bestellen. Alhoewel de tafel het niet echt toe liet. We kregen zo enorm veel verschillende schaaltjes om te proeven, dat de tafel echt helemaal vol stond. Er was amper plek voor een wijnfles of een karaf voor het water. Als er ook glazen leeg waren of niet gebruikt werden, werd deze gelijk door de bediening meegenomen. Naast dat het allemaal heerlijk smaakte, zag het er daardoor ook echt fantastisch uit.

Jullie merken het wel denk ik. Dit is een dikke aanrader, een hele goede tip. Hier kom ik zeker snel terug! Mocht je hier gaan eten, vergeet dan niet te reserveren, want het is dus wel altijd enorm druk. Maarja, dat is dus echt in dit geval een super goed teken. Daarnaast zou ik je dus aanraden het verrassingsmenu te kiezen! Als je er bent wezen eten, dan ben ik erg benieuwd om van jou te horen hoe je het vond!

Liefs,

Madelon

2 Reactie's
  • yeezy boost 350 v2
    Geplaatst op 12:53h, 23 april Beantwoorden

    I simply needed to thank you so much all over again. I do not know what I might have worked on without the solutions documented by you about such subject. Completely was an absolute distressing circumstance in my position, nevertheless spending time with your expert mode you dealt with that took me to weep over fulfillment. I’m happier for your information and in addition hope you find out what an amazing job you were getting into instructing many people all through your blog. I am certain you’ve never met all of us.

  • goyard
    Geplaatst op 11:50h, 24 april Beantwoorden

    I am just commenting to let you understand of the magnificent experience my cousin’s girl found going through your web page. She noticed lots of details, with the inclusion of how it is like to possess an ideal coaching style to have folks with no trouble fully understand several hard to do subject matter. You really surpassed our expectations. Thanks for producing the priceless, trustworthy, revealing and in addition easy tips about the topic to Mary.

Geef een reactie